Reservering
Eindsestraat 2, 5105 AC Dongen 0162 - 31 45 54

TableBooking








  Mogelijkheden

   wat nog meer kan

  Op de gesloten dagen en tijden kunt u bij ons terecht voor feesten, presentaties, vergaderingen, uitvaarten, workshops, private-dining (voor gezelschappen vanaf 12 personen) etc. We leggen u er graag meer over uit.


  Presentaties

  Presentaties en vergaderingen

  Uw bedrijfspresentatie of vergadering op locatie, waarbij zakelijkheid en gemoedelijk hand in hand gaan? Ook dat kan bij Brasserie De Drie Vissen. Alle denkbare faciliteiten voor een professionele meeting zijn aanwezig. Wij zorgen voor een kop koffie, hapjes of een complete lunch. U hoeft alleen maar aan de inhoud van uw vergadering of presentatie te denken.

  Bruiloften en jubilea

  Bruiloften en jubilea

  Een bruiloft of jubileum moet een feest zijn. Brasserie De Drie Vissen houdt rekening met uw wensen en zorgt voor een onvergetelijke happening. Dit kan zowel op locatie als bij ons in het restaurant als op het terras. Hapjes, drankjes, een DJ of band, versieringen of een tent om in te feesten? Niets is onmogelijk en alles wordt door ons geregeld.

  Kookworkshops

  Kookworkshops

  Altijd al eens willen ervaren hoe het is om een professionele kok te zijn? Brasserie De Drie Vissen organiseert kookworkshops. In een professionele keuken en onder deskundige begeleiding worden er op ontspannen wijze een aantal gangen bereid. Vervolgens mag u zelf aan tafel om te genieten van uw zelf bereide dis. Ideaal voor een personeels- of vrijgezellenfeest, teambuilding of een vriendenavondje met een leuke twist.

   

  Catering

  (Bedrijfs) Catering

  Een opening of jubileum op de zaak of een feestje thuis? Laat Brasserie De Drie Vissen zorgen voor de inwendige mens. Of het nu gaat om 2 of 250 personen, een aantal kleine hapjes of een compleet verzorgd feest. Wij zorgen er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat u er kunt zijn voor uw gasten.

  BBQ's

  BBQ’s

  Heeft u er wel eens aan gedacht om uw barbecue te laten verzorgen door Brasserie De Drie Vissen? Dit kan zowel op locatie als op ons gezellige terras. We maken van barbecuen een gemoedelijke beleving, waarbij we verder gaan dan het ‘standaard worstje, hamburgertje en sateetje’. Alle salades, marinades en sauzen worden in eigen keuken bereid. Mocht het weer onverhoopt een keer tegen zitten, zorgen wij er voor dat u warm en droog kunt genieten.

  Uitvaarten

  Uitvaarten

  Een uitvaart is altijd een droevig moment, waarbij een hoop zaken geregeld moeten worden. Bij Brasserie De Drie Vissen weten we dat als geen ander. We nemen graag alle zorgen uit handen en zorgen er op respectvolle wijze voor dat u op een prettige, zorgeloze manier samen kunt zijn met uw naasten.

  Direct online reserveren  of reserveer telefonisch via 0162 314 554